Volvo V70: RA raam sluit maar half

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: B5244S

RA raam gaat wel naar beneden maar stopt bij het sluiten halver wegen. Dit zowel met de schakelaar in het RA portier als mbv de schakelaar bij de bestuurder. Waar moet ik het probleem zoeken? Mechanisch is er niets te zien wat het probleem lijkt te veroorzaken.

Ruud10657

Geplaatst door Ruud10657 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jaap A (0), 11 jaar geleden

Ruud,

Ook geen losse duwstang van het mechaniek aan de onderzijde van de ruit? of los? bekleding verwijderen en kijken of je handmatig de ruit omhoog kan krijgen en let dan eens op het mechaniek .

Jaap

Ruud10657 (0) PRO, 11 jaar geleden

Inmiddels de schakelaars open gehad en schoon gemaakt. Contacten schoongemaakt. Dit loste het probleem niet op. ook het omwisselen van de achterportier schakelaars bracht geen oplossing.
Deurbekleding verwijderd en de motorplaat losgemaakt. Daarbij zag ik dat aan de bovenzijde van deze montage plaat, de binnenrand van de deur waarin deze plaat valt, een deel verbogen was. Hier bleek het raam bij het openen tegen aan te lopen. Indien je hulp bood met de hand sloot het raam wel. Met een uitlaatrubbertrekker tussen de plaat en de deur deze rand terug getrokken en het probleem was verholpen.
Jaap, bedankt voor het meedenken. Probleem is opgelost.

Jaap A (0), 11 jaar geleden

Ruud,

Oke graag gedaan en ja zo zie je soms.... is het eenvoudig..

Jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.