Volvo V70: Volvo V70 valt uit tijdens het rijden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 Benzine 170 PK

Enige tijd geleden is, in een tunnel NB, mijn volvo V70 uit 2003 zomaar uitgevallen. Dit merkte ik doordat hij opeens zwaar begon te sturen. Hij startte (gelukkig) al rijdend gelijk weer. Echter was het wel even schrikken. Nu heb ik er verder niet veel aandacht aan geschonken omdat het het een aantal weken niet meer was voorgekomen. Echter gisteren gebeurde het weer. En weer starte hij daarna gelijk weer. Hij loopt verder niet onregelmatig en stottert ook niet. (oid) Nu vraag ik me toch af wat dit kan zijn. Ik heb de meeste stekkertjes onder de motorkap nagelopen. Deze zaten allemaal vast!
Het betreft een V70 uit 2003 (2435ccm 170pk : B 5244 S)
Weet toevallig iemand of dit iets is wat vaker gebeurd en wat het dan is? Of eerst maar inplannen om hem te laten uitlezen?

Alvast bedankt voor de tips/adviezen.

slammers77

Geplaatst door slammers77 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

slammers77 (0), 11 jaar geleden

Gisteren is mijn auto door de ANWB uitgelezen.Foutcode p0106 veroorzaakt door vermoedelijk een vervuilde dan wel defecte map sensor. Ik zal de auto eens wegbrengen en kijken wat ze bij de volvo specialist kunnen constateren.

Highway (95) PRO, 11 jaar geleden

Voor de MAP sensor is een Sw update geweest. Dit is afhankelijk van welk type. Ik dacht voor het nieuwe model en u auto is van 2003 dus kan het nieuwe model zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.