Volvo V50 2007: Raar geluid van onder

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B4184S11, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Beste allemaal, als ik met mijn gezin of wat zware dingen in de auto onderweg ben, maakt mijn v50 een raar geluid wat van onderen lijkt te komen. Als ik namelijk wegrij, en iets te vroeg doorschakel, en gas geef met iets te weinig toeren in z'n 2 hoor ik dat vreemde geluid. Zou dat de koppeling zijn of de versnellingsbak of iets heel anders??? Bvd voor de reacties Matt.

Malle Pietje

Geplaatst door Malle Pietje (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 2 jaar geleden

Rammelende katalysator of hitteschild is een optie , als eens tegen de kat aan , wel koud wordt erg heet , luister dan eens of er iets rammel.

Malle Pietje (0), 2 jaar geleden

Beste, mijn probleem is intussen bekend. Het is een aadrijfstang die een beetje teveel speling heeft. Gewoon slijtage, maar wel een prijzige.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.