Volvo V50 2008: Rammelend/ ratelend geluid bij gas geven

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B4184S11, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Beste mensen,

Mijn Volvo V50 maakt een rammelend/ ratelend geluid bij gas geven, dit is vooral hoorbaar als ik op de snelweg rij en hard optrek. Als ik een bepaalde snelheid aanhoud dan is er niks te horen en ook bij het opstarten of stationair lopen hoor ik geen vreemde geluiden. Alleen bij het volledig indrukken van mijn gaspedaal hoor ik het geluid en zodra ik dan weer me gas loslaat of op 1 snelheid blijf rijden is het geluid weg. De auto loopt verder gewoon netjes, hapert of houd ook niet in. Schakelen gaat prima, daarbij heb ik ook geen bijgeluiden tijdens het schakelen en ook de koppeling voelt prima naar mijn idee. Het geluid is ook goed hoorbaar als ik bv 50 rij en ik zet hem in een hogere versnelling (4e of 5e) en vol me gas indruk. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn?

Smint

Geplaatst door Smint , lid sinds 5 jaar geleden

1 Reactie

Highway PRO, 6 maanden geleden

kan veel zijn toch even op de brug zetten en het geluid proberen op te wekken. kan een hitteschild zijn of iets dergelijks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.