Volvo XC90 2005: Remlichten blijven contine branden

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

Remlichten Volvo XC90 blijven constant branden, ook als de motor is uitgezet. Dealer heeft een sensor vervangen maar probleem is niet verholpen. Volgens dealer moet de centrale computer worden vervangen omdat er vermoedelijk water is zit. Lijkt mij sterk want de centrale computer is geseald. Bovendien is de auto onder extreme weersomstandigheden getest. Kosten €1200. Lijkt mij overdreven, wie herkent het probleem?

Canada

Geplaatst door Canada (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

is je remlichtschakelaar niet kapot even de stekker ervanaftrekken

Highway (145) PRO, 15 jaar geleden

Centrale computer of tewel de CEM zit in de auto en hoeft dus niet geseald te worden. Er zijn problemen met indringen van water of dit de oorzaak bij u ook is zou ik niet durfen zeggen. Heeft u meer problemen?

enklaar (0), 14 jaar geleden

Ik herken dit probleem. heb een XC 90 D5 van 2004. Dit is mij ook overkomen. het bleek inderdaad de Centrale comp. te zijn. Hierin was via de kabelboom onder de motorkap (Ondrrruitenwisser)die helaas op afschot richting c.c. liep water naar binnen gelopen. C.C vervangen (DUUR!!)Dit gebeeurd blijkbaar o.a. wanneer er veel sneeuw op de auto heeft glegen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC90 of stel zelf een nieuwe vraag.