Volvo S40: ruitenwisser

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

mijn ruitenwissers doen het niet meer.

ik zette de auto aan om na het werk te gaan toen gingen de ruitenwissers aan op de snelste stand. Ik dacht eerst dat ik perongeluk de hendel had overgehaald dus wou ik uitzetten maar die was uit. ik deed de auto weer uit en volledig van contact af. Toen bleven de ruitenwissers maar gaan op snelste stand. ik heb de zekering eruitgehaald en gistermiddag thuis weer erin gezet om te kijken wat er nu is. Maar nu de zekering er weer in zit doen ze helemaal niks meer wat kan dit zijn of waar moet je zoeken. ik kan de regensensor ook niet meer aan zetten. teminste als ik de knop indruk gaat de symbool in mijn boordcomputer niet branden. de zekering is nog goed.

mwiendels

Geplaatst door mwiendels (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

articgypsy (0), 11 jaar geleden

Kijk eens naar het relais van de ruitenwisser, kan zijn dat die blijft hangen of is versleten.

S40-2.0D (0), 11 jaar geleden

Hallo , Ik heb ook een S40 en exact hetzelfde probleem. Onder motorkap zit een groot model zekering van 30 amp (lijkt op een relais ) en voor de rest zit er niets
wat met de ruitenwissers te maken heeft, ook niet onder het dasboard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.