Volvo 850: snelheidsmeter cruisecontrol

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: B5254

Het volgende probleem, de snelheids en kilometerteller werken de ene keer wel en de andere keer weer niet gelijktijdig is de cruiscontrol ook buitenwerking. Het gebeurt ook dat alles normaal werkt en tijdens het rijden spontaan wegvallen. Nu heb ik inmiddels het wisselcontact welke verbonden is met het contactslot uitgewisseld echter zonder resultaat, volgens het Haynes werkboek zit er nog ergens een speed sensor ( in de buurt van de versnellingsbak ) welke wellicht de oorzaak van de storing is maar deze is voor mij alsnog onvindbaar. Kan iemand mij zeggen waar deze zich bevindt ??? in iedergeval niet op de plaats volgens het Haynes werkboek.

B.v.dank,

m.vr.groet,

Hans

daltons

Geplaatst door daltons (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ramon9285 (0) PRO, 8 jaar geleden

Zit in de ABS unit dit probleem...

daltons (0), 8 jaar geleden

Dank voor je reactie, kun je iets meer zeggen over de principe werking van de ABS unit ? blijkbaar wordt via dit systeem ook de snelheids,kilometer,en dagteller aangestuurd evenals cruisecontrol.

B.v.dank,

m.vr.groet,

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.