Volvo 460: Spanning radio en binnenverlichting is weg

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8I

Hoi,

Ik heb de unit van mijn achterlichten een beetje aangepast, ik heb namelijk de remlichten op de plek van de mistlampen gezet, en andersom.
sinds dat alles werkt, heb ik op mijn radio geen constante stroom meer, doet de centrale vergrendeling het niet meer, de verlichting van het handschoenenvakje is er mee opgehouden, net als mijn binnenverlichting. Het vreemdste is dat wanneer ik de 'm op contact zet, alles het goed doet, de radio weer aanspringt en de binnenverlichting e.d. doen het dan gewoon.
alle zekeringen in de auto zijn goed (in elk geval 2, 21,22,28 en 29). verder maak ik nergens sluiting (voor zover ik weet)

iemand een idee hoe ik dit op zou kunnen lossen?

Alvast bedankt!
groet, Nick

Publicpuppet

Geplaatst door Publicpuppet (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

astraal (0), 12 jaar geleden

Ik heb er niet veel verstand van, maar om te beginnen zou ik proberen de draadjes weer even terug te zetten zoals het was en dan kijken of alles weer normaal werkt.

Publicpuppet (0), 12 jaar geleden

Dat is het geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.