Volvo 850: stabilisatorstangen volvo 850 estate

Bouwjaar: 1995

Bij oneffen wegdek heb ik een bonkend geluid wat door de stabilisatorstang en aanhangsel wordt veroorzaakt (heeft dus speling).
Heeft iemand ervaring hoe je dit (wellicht tijdelijk) kunt verhelpen zonder dat ik het subframe moet demonteren om een nieuwe te monteren. In het rijgedrag merk ik niets maar het gebonk is wel irritant. Overigens blijkt het een veel voorkomend probleem te zijn bij de 850 heb ik mij laten vertellen.

jagerdj

Geplaatst door jagerdj (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thuur (0), 19 jaar geleden

De rubbers bij het stabilisatorstangetje en reactiestangetje willen best uitdrogen na 10 jaar. Eerst informeren of deze los te vervangen zijn (sommige wel). Subframe hoeft naar mijn weten niet los om stab. of reactiestang te vervangen.

jagerdj (0), 19 jaar geleden

Ik ga informeren. bedank voor reactie. Ik laat de afloop weten.

jagerdj (0), 19 jaar geleden

Ook volgens dealer zijn het de reactiestangetjes die speling hebben hebben. Soms wil smeren even helpen maar dit is een tijdelijke oplossing. Ik heb inmiddels twee nieuwe bestelt en die zet ik er binnenkort onder.

jagerdj (0), 19 jaar geleden

Reactiestangetjes vervangen gebonk en geklapper is verleden tijd!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.