Volvo V40: stadsverlichting volvo v40 1996

Bouwjaar: 1996

Hoi allen,
Ik heb een volvo v40 uit 1996. Nu wil ik daar dagrijverlichting op plaatsen maar zit met een probleem. Als ik deze wil plaatsen moeten ze volgens de wet uitgezet worden als het dimlicht aanstaat. dit houdt dus in dat ik ze in principe zou moeten schakelen met het stadslicht en dubbel plus moet schakelen met het dimlicht. Als het dimlicht aangaat moet de dagrijverlichting uitgaan. Het probleem zit m in het feit dat de volvo geen stadslicht heeft. Bij de 0 stand op de schakelaar gaat het parkeerlicht (stadslicht) aan de linkerkant branden en in de II stand en bij het starten van de motor gaat het dimlicht al branden. geweldige uitvinding van die zweden maar dat betekend dat ik mijn dagrijverlichting niet kan koppelen aan het stadslicht....... want dat is er eigenlijk niet. Kan iemand mij vertellen of er een mogelijkheid is om de schakeling van de volvo zo te maken dat bovenstaande wel mogelijk is??

rangerave

Geplaatst door rangerave (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1605) PRO, 11 jaar geleden

Hoezo het stadslicht alleen aan de linkerkant ? rechts kapot ?
Volvo kent standaard een dagrijverlichting , die te programmeren is , is ook uit te schakelen , dus zou daar eens info over in winnen bij een dealer bv.

rangerave (0), 11 jaar geleden

ben er net achter gekomen dat met het rijden beide stadverlichtingslampjes het niet doen als hij in de middelste stand van de verlichting staat (stadsverlichting dus). conclusie: beide lampjes kapot.... ga ze vervangen en kijk dan ff verder. dit zou betekenen dat inderdaad met het rijden de stadsverlichting brand en dat de dagrijverlichting hier wel aan te koppelen is. wordt vervolgt!!

rangerave (0), 10 jaar geleden

onderwerp gesloten, auto verkocht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.