Volvo S40 2002: stand gaspedaal veranderen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo

kun je de stand van het gaspedaal veranderen, hij staat nu erg hoog en dan moet je met je rechtervoet een onnatuurlijke houding aannemen wat na een tijdje resulteerd in krampachtig rijden, niet prettig dus, ik zou hem dus wat lager willen hebben, kan dat ??

taxi4you

Geplaatst door taxi4you (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 17 jaar geleden

Nee, mits er nooit niks aan gedaan is. Je kunt wel informeren bij een bedrijf dat auto's aanpast voor invalide misschien dat zij een oplossing weten. Het pedaal verbuigen zou kunnen maar dan denk ik dat je niet meer vol gas kunt rijden of met andere woorden niet vol gas geven tijdens accelereren.

taxi4you (0), 17 jaar geleden

maar is het normaal dat het gaspedaal zo ver omhaag staat vraag ik me af, ik zal toch eens bij een andere S40 gaan kijken of die daar net zo staat, voor mijn gevoel klopt er iets niet

taxi4you (0), 17 jaar geleden

trouwens, hoe werkt het gasgeven met stangen of een kabel, indien het met een kabel is zou dan wellicht de kabel gesteld kunnen worden ? zodat de pedaalstand anders wordt ?

Ramon9285 (0) PRO, 17 jaar geleden

nee,dat is een schakelaar met een pedaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.