Volvo XC70 2005: Standkachel

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5

Hallo collega's, Mijn vraag is over een stand kachel. Als ik deze activeer in Vida dan doet hij het een minuut of twee en houdt er daarna mee op. Het viel mij op dat tijdens het draaien van de standkachel de koelvloeistof stijgt tot aan de deksel en bouwt druk op. De kachel wordt wel warm tijdens het draaien. Hoop dat iemand het vaker meegemaakt heeft en de oplossing weet. Alvast bedankt

xc

Geplaatst door xc (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

SWONNIE (0) PRO, 12 jaar geleden

Hoi,

als de standkachel ongeveer 2 minuten draait er er wel zeker vloeistfstroom via de elechrische waterpomp is is meestal de sensor temperatuur ( 3730414) en (3729558) defect. Kosten 20 euro per stuk of zo. Maar let op dat er in ieder geval vloeistofstroming is via de e. waterpomp. Desnoods even zelf aansturen. Het betreft de sensoren bovenin de watermantel van de standkachelbrander, wanneer deze niet de juiste druk/temperatuur doorgeven aan de computer gaat deze uit veiligheid op stand üit".
vr.gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.