Volvo 460: Start niet door achteruitrijlicht? Automaat

Bouwjaar: 1990

Hallo iedereen.

Ik stond gister langs de kant van de weg met mijn Volvo 460...anwb kwam en contateerde dat de dynamo op was. Heb deze vanochtend vervangen voor een hele nieuwe. Kreeg ff een starthulpje van mijn buurman en voila....gelijk lopen. Accu was ook weer opgeladen 12.8 volt. Deed auto uit en hij wilde daarna niet meer starte terwijl accu vol is. Anwb weer gebelde en die zeiden dat nu startmotor stuk was..echter geloofde ik dat niet en kwam later tot de conclusie dat mijn achteruitrijverlichting brand als ik de auto wil starten. (het is een automaat en start zowieso niet in zijn R ) Op het moment dat ik in de P stand contac omdraai werkt alles, op het moment dat ik draai dat de motor zou moeten starten gaat dus de achteruitverl aan. Heb volvo gebeld en die zeiden dat het aan het schakelaartje zou liggen dat de auto signaal krijgt die ie in R staat en om die reden niet start. Deze schakelaar zou zich naast de pook moeten bevinden, heb alles eruit maar geen schakelaar of iets dergelijks. Wie weet waar deze wel zit of heeft iemand andere oplossing?

Help Help

Bedankt

Groeten RON

korte236

Geplaatst door korte236 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Verkerck (0), 19 jaar geleden

Bekijk de pook eens goed en probeer te kijken of hij wel helemaal in de P-stand gaat staan en niet een beetje blijft hangen bij R. Als hij iets in de R blijft staan, blokkeert hij namelijk automatisch en kun je NOOIT starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.