Volvo 480 1991: Starten

Bouwjaar: 1991

wij hebben een 480 turbo op gehaald die twee jaar heeft stil gestaan. Accu is geladen Startonderbreker werkt, ik denk dat de startmotor vast zit, het uitbouwen is een helse toer!! wie weet een maniertje om hem los te schrikken!! er op tikken is uitgesloten omdat de turbo er boven op zit. of zit er nog relais die het starten verhinderd,ik hoor de bendic ook niet.
groeten zeno

testkees

Geplaatst door testkees (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 480? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Het elektrische gedeelte van het contactslot gaat ook vaak kapot,even de kapjes van de stuurkolom er af halen en meten of de doorverbinding naar de startmotor wel gemaakt word.
Je kunt proberen de startmotor en tik van onder af te geven.

volvoxc90 (0) PRO, 20 jaar geleden

Bij de accu en luchtfilterhuis zit een stekker waarmee je de starmotor kunt laten draaien. Dit is de zelfde draad die afkomstig is van het contactslot als je daar spanning op zet en er gebeurt nog niets controleer de massa dan eens. De massa is vaak slecht van de 400 serie.

testkees (0), 20 jaar geleden

volvoxc90 is het de grijze enkele draad !! met de witte connector? Alle massa gecontroleerd alles aan boord werkt ik heb na een sleeple 35 km gereden loopt prima, maar starten HO maar!!
het wordt toch de boel demonteren!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 480 of stel zelf een nieuwe vraag.