Volvo V70: startprobleem,anti-skid service

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4 tdi

De V70 heeft een rare storing. Hij start normaal. Na een ritje van 10 minuten of wat langer valt de toerenteller en de motortemperatuur uit. De motor blijf draaien. Op het display komt de melding `` anti-skid service vereist``. Als de motor afgezet wordt is hij niet meer te starten. Als je de startmotor met een extra draad aanstuurt start de motor maar slaat niet aan. Na 10 minuten of langer wachten start de motor weer normaal en loopt hij ook normaal. Alle functies zijn weer OK en er is geen melding van anti-skid service. Uitlezen bij de volvodealer lukt niet. Geen communicatie mogelijk !!!???. Wie weet raad ?

1ad1

Geplaatst door 1ad1 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

even op google zoeken,genoeg over te vinden...

1ad1 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bedankt Maarten voor je snelle reactie.Er wordt wel veel over anti skid service geschreven maar er is geen duidelijke oplossing. Daarbij komt dat mijn auto niet start en toerenteller en temperatuurmeter wegvallen als er een melding komt.

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

brand er wel een motormanagementlampje op contact? alle zekeringen/massa's controleren. zeker de massa van de ABS.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.