Volvo V50 2011: Startproblemen, alleen met koppeling en rem indrukken start die.

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4162T, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hallo allemaal,

Sinds afgelopen weekend start opeens mijn Volvo v50 1.6 diesel bouwjaar 2011 niet meer. De lampjes van het dashboard etc branden wel, echter draait die verder niet. De ANWB kwam langs, heeft de accu doorgemeten, die gaf aan dat het waarschijnlijk de startmotor was. Startmotor heb ik vervangen, echter heeft dit niet geholpen. Per toeval kom ik erachter dat de auto alleen start als ik zowel koppeling en rem ingedrukt houd. Dan start en loopt die goed. Hoe zou dit kunnen? Normaliter start de auto alleen als ik de koppeling indruk.

Yenice

Geplaatst door Yenice (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1735) PRO, 1 jaar geleden

Zou beginnen met uitlezen met dealer apparatuur.
Cruise controle indien aanwezig werkt wel op de juiste wijze ?

Yenice (0), 1 jaar geleden

Laatste dagen ermee bezig geweest. Geeft foutcode p083f00 aan en kan het ook niet wissen. Cruise control werkt niet en auto trekt ook minder lekker op (vermogen is minder). We hebben schakelaar van koppeling en rem vervangen maar het heeft niet geholpen. Ik ben radeloos. Iemand enig idee?

kaleido 1 (1735) PRO, 1 jaar geleden

Waar gaat P083F00 over ?
Waar is mee uitgelezen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.