Volvo V70: Stekkerverbinding in bijrijdersdeur.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Deur van de bijrijder vervangen door een deur van de sloop. Na inbouw werkt niets meer van de betreffende deur. Bij de originele deur gaan 9 e-kabels vanuit het chassis de deur in naar de stekkerverbinding. Bij de "nieuwe" deur vertrekken er echter maar 7 e-kabels vanuit deze stekkerverbinding naar de diverse onderdelen in de deur. De sloopdeur heeft echter alle functies (temperatuur/centrale vergrendeling/elec.spiegel) die de oude deur ook had. Bestaat er een verloopstekker om van 9 e-kabels naar 7 e-kabels te gaan of moeten er 2 nieuwe kabels getrokken worden? Zoja weet iemand waar deze 2 nieuwe kabels heen moeten in de deur? Helaas heb ik de oude deur niet meer in bezit.

hopelijk kan iemand me hiermee helpen omdat de deuren nu ook niet vergrendelen met de afstandbediening

v70 volvo

Geplaatst door v70 volvo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 16 jaar geleden

Is de "nieuwe" deur van hetzelde modeljaar als de "oude" deur ??
Is de "oude" raamschakelaar overgezet op de "nieuwe" deur ??

De "raamschakelaar" regelt namelijk ook alle sluitfuncties !!

Indien de oude schakelaar niet is overgezet op de nieuwe deur dan zal er nieuwe software in gezet moeten worden om de zaak weer aan de gang te krijgen want de auto herkent de schakelaat niet meer !!

v70 volvo (0), 16 jaar geleden

Volvo-specialist, de nieuwe deur is een aantal maanden jonger. Met de oude raamschakelaar neem ik aan dat je bedoelt de bedieningseenheid die in de deurbekleding zit en waarmee je de ramen opent. Ik heb de deurbekleding omgezet van de beschadigde deur naar de sloopdeur. De sloopdeur was zonder de binnenbekleding.
Maar dan zit ik nog steeds met 2 extra kabels, een bruine (massa) en een rood/witte kabel die nu zonder functie zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.