Volvo V40 2013: Storingen na verwisselen voorruit

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4162T, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Ik heb nu al 6 maanden last van verschillende foutmeldingen. Ik heb begin Maart mijn voorruit laten verwisselen bij de Volvo dealer in barendrecht, ivm met een sterretje. (Niet aan te raden) Na het verwisselen van mijn voorruit. Kreeg ik last van verschillende foutmeldingen en lampjes op me dashboard. De airbag lamp, DSTC & City Safety gaan aan. De ene keer blijven ze weg voor weer soms 1 dag soms meerdere dagen. De Dealer heeft gekeken en zegt dat het te maken heeft met de canbus. Weet iemand misschien hoe ik dit opgelost kan krijgen?

Zack010

Geplaatst door Zack010 , lid sinds 1 maand geleden

1 Reactie

lemke, 4 weken geleden

laat even goed nakijken of de camera sensor in aan de ruit goed gemonteerd is eventueel kalibreren de meldingen die je opgeeft heeft na mijn weten allen verband daar mee de camera moet boven in goed in de vergrendeling zitten.
kijk ook even of de ruit bij de sensor goed schoon is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.