Volvo V70: Stotterend lopen na starten motor

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,hoop dat iemand me kan helpen.

Na monteren van nieuwe bougies en het gebruik van 2 flesjes injector reiniger is het probleem nog steeds niet verholpen.Is het 1 of meerdere bobines of de injectors zelf die vervangen moeten worden.

Het gaat om een V70Rawd MY '00 2.4 motor.Als de motor warm is loopt hij wel soepel de 900 toeren,het is als hij een paar dagen stil heeft gestaan.

Mvg Rudi

Road-train

Geplaatst door Road-train (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

tikken de kleppen dan ook erg? Het kan zijn dat de klepstotters niet goed mee werken. of dat de zuigerveren vast zitten. controleer of de carterontluchting goed open is en speol de motor eens een keer met Forthe.

Road-train (0), 18 jaar geleden

Nee kleppen tikken niet...heb ook nog iemand anders gevraagd,die zei dat het wel's de rubber ringen kunnen zijn van de injectors..denk dat ik eerst de injectors van nieuwe ringetjes voorzie en dan weer kijken...althans dat laat ik doen,want dat zal wel niet meevallen....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.