Volvo V40: strip onder aan auto

Bouwjaar: 2005

Mijn volvo v40 heeft aan één zijde van de auto de onderste kunstsof strip (tussen bodem en zijkant) niet meer strak aan de auto zitten. Er steekt een zwart soort rubber uit en de kunstof strip zit ongeveer een 1/2 cm ruimte tussen. Er gaat allemaal troep in zitten. Hoe krijg ik deze strip weer vast?

Alvast bedankt!

sbigone

Geplaatst door sbigone (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is moeilijk te zeggen want, ik weet niet precies wat je bedoeld en waarom is die strip los. Ik denk dat je de dorpel bedoeld en die kan dus krom zijn. Ga llangs je garage en laat die even kijken.

sbigone (0), 18 jaar geleden

Er zit een strip aan de onderkant, zijkant van de auto. Deze strip lijkt een beetje bedraaid en er zit ruimte van boven: water loopt er zo in. De schroeven waarmee hij vast zit, zitten goed. Lijken niet stelbaar? Waarschijnlijk een keer over iets heengereden? Zal er wel mee moeten blijven leven, nieuwe strip vind ik te duur...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.