Volvo S60: stuur begint te slaan na langere afstand

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 100

Laat je homokineten van de aandrijfassen maar eens controleren , er gaat er 1 vast lopen als de boel warm wordt.

Stevanom

Geplaatst door Stevanom (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Stevanom (0), 8 jaar geleden

Hallo.
Mijn Volvo s60 heeft 291.000 km. Sedert kort begint mijn stuur bij een langere rit te schokken alsof iets aan een voorband rukt. De voorbanden zijn bij de bandencentrale opnieuw gebalanceerd en door een scanner gegaan. Geen enkele afwijking te ontdekken. Deze banden hebben 12.000 km en hebben nog nooit een stoeprand geraakt of zo. De groene olie van het stuurhuis werd vervangen nadat het systeem correct gespoeld werd.
Vertrek ik, dan voel ik niets, na dertig a veertig km op de snelweg begin ik lichtjes beweging te voelen en na zestig km krijg ik echt rukjes in het stuur alsof de band stuk is. Kan een band bij het warm worden vervormen? Kan het aan een achterband liggen? stuurservopomp? stuurhuis? Normaal gezien vertrekken wij volgende week naar Zweden, maar die vakantie durf ik niet meer aan met die auto.
Iemand een idee?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.