Volvo S60 2006: Remverschil voorzijde 45%

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5244T5, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 120

Goedendag,

Ik heb een volvo staan met een remverschil van 45% aan de voorkant. Remmen gedemonteerd niks vreemds aan te zien, zuigers gaan keurig terug remsysteem ontlucht voor de zekerheid. Dit maakt echter niks uit. Hebben jullie hier ervaring mee (toch een niet goed werkende klauw misschien?) Remmen zijn 30.000 terug vervangen.

robin2oo

Geplaatst door robin2oo (0) PRO , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (145) PRO, 7 jaar geleden

Achteras of vooras? op je remtest scherm staat achteras? Blokken niet vast geen stof hoesje gescheurd waardoor toch een zuiger wat lastiger gaat?

robin2oo (0) PRO, 7 jaar geleden

Gaat om de vooras, klopt heb het programma 2x door gedrukt vandaar dat er achteras staat. Zoals ik al melde alle uitelkaar gehaald en niks vreemds aan te zien. Ik ga vanavond de boel even switchen en kijken of het probleem zich dan verplaatst. Anders maar een nieuwe klauw proberen?!

harnak (0), 7 jaar geleden

remslang?

robin2oo (0) PRO, 7 jaar geleden

Probleem opgelost: Remmen nogmaals uit elkaar gehaald, schijven en blokken opgeschuurd en verwisseld van links naar rechts.
Zuiger van de remklauw goed ingespoten onder het stofhoesje en een paar keer heen en weer gepompt/terug gedrukt.
Daarna alles weer in elkaar gezet toen was het rem verschil 6%. Erg vreemd maar het is weer oké!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.