Volvo S60: Alarm

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5244S2, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 103

Hallo.

Ik heb net een volvo s60 bj 2001 .heeft sticker van alarm op de ruiten geplakt dus de driehoekige .maar de led knippert niet zoals in de boek staat. Volgens mensen zit de sirene onder de spatbord links en dat de batterij op is ..na 6 jaar.heb ik een nieuwe batterij besteld. De vraag is kan ik het zien dat de sirene unit in zit voordat ik de boel gaat losmaken ?? Want ik moet de rivet boren enz enz..om alles los te krijgenAlvast bedankt

stepsal

Geplaatst door stepsal (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (140) PRO, 7 jaar geleden

Als je een sticker plaatst is het niet dat je dan alarm hebt. sirene zit rechts van af het stuur gezien. Helaas moet je de popnagels uitboren. Weet je zeker dat er alarm in zit? Kijk achter in het kofferbak of daar de hellingshoeksensor zit.

stepsal (0), 7 jaar geleden

Hallo . Bedankt voor je feedback.
Ja achterin zit de motion sensor. Ik heb zelf een certificaat dat de alarm goed gekeurd is voor de verzekering dus SCM certificaat. Ze hebben de sirene eruit gehaald heb geboord en nagekeken.
Ik zie alleen de connector. Moet nu een andere opzetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.