Volvo V70: Toerentaal in eens hoog

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI

Beste mensen, ik heb zins kort eindenlijk mijn Volvo en wel de V70 TDI uit 1998 met 250.000 km op de teller waarom dit model ik vond hem gewoon mooi ondanks dat ik hier en daar wat bijgelapt moet worden. Maar goed mijn probleem op dit moment is dat ik zins een week al heel snel moet schakelen om geen overtoeren te maken indien ik maar iets te snel/teveel gas geeft dan slaat me toerentaal helemaal door dus moet rustig optrekken en en al vrij vroeg zit ik in zijn 5 en wel al bij 100km indien ik in zijn 5 zit en wil eens even flinkgas geef dan slaan de toeren om me oren en moet ik gas terug nemen bij gas terug nemen rijdt die weer goed 140 km en de toerental is dan gemiddel 3200.

Dus indien ik gewoon snel schakel en rustig rij rijdt hij gewoon goed maar moet niet in eens gas moeten geven want dan slaat die op hol verder klinkt de motor goed en hoor geen gekke dingen, zou het misschien zijn dat de turbo kapot is wie kan mij op weg helpen.

Groetjes Gerard Polderman

Gerard1965

Geplaatst door Gerard1965 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Koppeling slipt. Vernieuwen.

Gerard1965 (0), 8 jaar geleden

Oke dan weet ik wat me te doen staat helaas bedankt voor je antwoord.

mvg Gerard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.