Volvo C70 Convertible 2006: Trillen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5244S4, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Hi Mensen,

Net terug van vakantie naar Kroatië zonder problemen en bij terugkomst na een lekke einddemper is er een nieuw euvel aan de C70 🤭. De auto trilt (met stuur en al) vanuit de onderkant wanneer er geaccelereerd wordt in de 3e, 4e en 5e versnelling, met name wanneer je te vroeg schakelt naar een hogere versnelling en dan vol gas geeft. Wanneer de auto op snelheid is verdwijnt het trillen. Ik zat zelf te denken aan een gevalletje aandrijfas gezien er verder geen gekke geluiden in bochten etc te horen zijn. Iemand ervaring gehad hiermee? Voor de vakantie zijn de schokbrekers en de stabilisatorstangen vervangen. De auto heeft 183000 gelopen. (2.4i). Wiellager gecontroleerd en zit geen speling op. Wie het weet mag het zeggen.

Deze zitten goed vast.

Ik zal er een filmpje van uploaden. Let niet op het brandende motormanagementlampje. (Komt door lekke achterdemper). Ik hoor ook een irritante piep bij het met snelheid over bijv. een putdeksel te rijden.

Zie de volgende link voor de video. Het lukte niet om de video hier te uploaden.

https://we.tl/t-5lKEOBSqt5

C70liefhebber

Geplaatst door C70liefhebber , lid sinds 9 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door C70liefhebber, 11 maanden geleden

Het waren de o-ringen van de injectoren. Deze waren versleten en daardoor valse lucht. Probleem is dus opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.