Volvo S80: TRILLEN

Bouwjaar: 1999

Geachte lezers,we hebben hier een volvo S80 T6 biturbo met een trim tronnic staan,als je daar snel mee wilt wegtrekken gaat de auto heel erg schokken,hij doet het niet elke keer,maar je kunt het wel opwekken,nl je zet hem in de d en houd de rem vast,laad hem ongeveer 15 sec op 2500 toeren staan laat dan het gas los en trek snel weg,kwamen we met toeval achter.zoals gezegd hij doet het niet elke keer.Bij het storing uitlezen van zowel de bak als de motor kwamen geen storingen tevoorschijn.het lijk een beetje als of de traxion control ingrijpt.Persoonlijk denk ik aan de bak,maar ben ik niet zeker van.

Hans

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk ook de bak maar je kunt proberen om een software update voor de bak toe te passen. Er is naar alle waarschijnlijkheid nieuwe software dit is een verbetering in de regelstratgie misschien is het dan weg of minder. De bak goed spoelen met nieuwe olie kan ook rare dingen oplossen.

volvov50 (0) PRO, 18 jaar geleden

hans je moet eerst de olie verversen dan debak met vida adaptie
resetten en oliekwaliteit resetten na paar duizend km weer verversen,meestal is dit voldoende/zijn de sensoren abs schoon??
ook de pedaalstandsensor in rembekrachtiger geeft problemen

Hans4045 (0) PRO, 18 jaar geleden

zit volgens het revisiebedrijf in de bak,bak word zo spoedig mogelijk geresiveerd.


Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.