Volvo S40: Uitvallen electra en motor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo kenners.
Ik heb het volgende probleem.
Als ik gebruik maak van bijvoorbeeld de electrische raam bediening dan vallen mijn tellers weg. Alles valt dan uit radio, aanjager enz. Sinds kort valt ook de motor uit. Ik heb de massa punten gecontroleerd maar daar was niet te vinden. Vaak gaat eerst het lampje branden van de controle van de verlichting. Het probleem duurd maar een fractie van een seconde en dan gaat alles de weer aan. De ene keer rijd ik zonder problemen rond en de andere keer gebeurd het om de haverklap. Bij het remmen bijvoorbeeld of als ik gebruik maak van mijn richtingaanwijzers.

Kan iemand mij helpen?
Groet Bjørn

Bjørn Bakkers

Geplaatst door Bjørn Bakkers (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alfons262 (0) PRO, 12 jaar geleden

accu testen,zonodig vervangen.het kan ook geen kwaad om even de laadstroom te (laten)controleren.(rond de 13 volt moet genoeg zijn.)

Highway (150) PRO, 12 jaar geleden

Als dit gebeurt voel dan aan de klem van de accu. Op de plek waar de klem met de kabel vast gefelst zit zal het heet zijn.

ronny530 (0), 12 jaar geleden

Vlak ook de aansluitingen op de dynamo niet uit. Massapunten en + kabel losnemen, opschuren daarna uiteraard weer terug terugplaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.