Volvo S40: Turbo stuk

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6D

tijdens rijden op snelweg kreeg ik een witte rook wolk. Gelijk aan de kant en sleutel uit contact gehaald.motor bleef 15 seconden doordraaien.heb vervolgens diverse onderdelen via de dealer vervangen zoals turbo,roet filter,nokkenas sensor, olie filter en motor olie branstofpomp vervolgens draait de motor wel maar slaat niet aan.laten uitlezen door dealer. Die gaven brandstofpomp niet genoeg druk opbouwden.uiteindelijk die vervangen maar probleem bkeef het zelfde. Kan iemand mij vertellen wat het probleem zou kunnen zijn?0622368220. Alvast bedankt

premmohabir

Geplaatst door premmohabir (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 12 jaar geleden

Zijn de kleppen niet krom of de zuigers stuk of drijfstangen krom (vloeistofslag) ??
Want als hij 15 seconden !!!!!! ongecontroleert op zijn motorolie doordraait dan kan er vanalles gebeuren binnen in de motor !!

Heb de de compressie al gemeten ???......

En heb je de carterpan gedemonteert om te controleren of het aanzuigzeef niet verstopt zit, olietoevoer en -afvoer controleren op verstopping, het zeefje in de banjobout verwijdert van de olietoevoer van de turbo (banjobout zit achter het roetfilter)....enz.enz.

Dit om te voorkomen dat je over een paar weken WEER een turbo moet vernieuwen ......

premmohabir (0), 12 jaar geleden

Hoi ,bedankt voor je reactie maar alles wat je noemd hebt is volgens de monteur gecontroleerd dus dat is het zo en zo niet dus ik.weet het niet meer weet jij.ergens anders waar ze een motorblok verkopen van deze.auto .....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.