Volvo V70: V 70 start niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

Mijn V70 wil niet meer starten, en af en toe ineens weer wel. Het probleem is begonnen nadat ik een voorwiellager verwisseld heb. Ik heb toen de voorkant van de wagen natuurlijk omhoog gehad, kan het iets te maken hebben met de hellingshoeksensor, zorgt die ervoor dat de startonderbreker in werking gaat?En zo ja waar vind ik die sensor dan en is die uit te schakelen of te omzeilen?

Henny0346

Geplaatst door Henny0346 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Henny0346 (0), 12 jaar geleden

Ik heb inmiddels een nieuwe antenne ring om het startslot gemonteerd, nu moet er waarschijnlijk ook nieuwe software ingebracht worden bij de dealer. Heeft iemand hier ervaring mee en kan iemand me de kosten ( ongeveer ) vertellen?

Herman BMW (0) PRO, 12 jaar geleden

Hoeft geen software voor je antennering.

Henny0346 (0), 12 jaar geleden

Dank je, maar hij start nog steeds niet, geen communicatie tussen immobilizer en motorcomputer, dus moet ik waarschijnlijk daar wel software voor hebben.
Weet je misschien wat daar de kosten ongeveer van zijn?

Herman BMW (0) PRO, 12 jaar geleden

Hij start wel , maar slaat niet aan bedoel je of gaat hij helemaal niet rond?
Probeer anders eens een andere sleutel.

Henny0346 (0), 12 jaar geleden

Hij start wel maar slaat inderdaad niet aan. De andere sleutel heb ik ook geprobeerd. Las toen dat er vaak problemen met de antenne ring waren, die vervangen maar geen resultaat.

Henny0346 (0), 12 jaar geleden

Inmiddels alles doorgemeten, er is geen blokspanning tussen de immobilizer en de motorcomputer, gaat nu naar de Volvo dealer omte kijken of er misschien iets mis is met de software.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.