Volvo V40: vermogen verlies

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900td

hey kan iemand mij helpen? 2 dagen geleden was ik aan het rijden op de autostrade... 120/130 hou mijn gas constant en voelde een vermogen verlies en terugname zonder
mijn pedaal te bewegen.. en ineens was het weg . een paar kilometer verder kreeg de auto het weer en zakte men vermogen en begon het lampje van de storing van de auto electronica te branden. ik bijna op de pechtstrook en hij kreeg terug vermogen en lampke was uit. ik verder naar huis gereden. deze morgen naar men werk gereden geen probleem..
terug op men werk vertrekken een 5 kilometer kreeg hij het weer maar het vermogen verlies bleef dalen , ben aan de kant gegaan en de auto viel stil. even terug proberen te starten en na een paar keer starte hij terug en zonder problemen naar huis gereden wat kan dit zijn...

mvg

davidv40

Geplaatst door davidv40 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (65) PRO, 13 jaar geleden

laat het motormangement uitlezen dit kan een richting geven in het probleem.

patrickvc (0), 13 jaar geleden

Heb je tijdens het vermogen-verlies blauwe rook, kijk dan eens naar de inspuit-vervroeger.(of hoe dat ook heet)Staat gemonteerd op de cylinderkop aan de kant van de versnellingsbak. Bij mij is het eens voorgevallen dat het draadje hieraan tegen een injectorleiding heeft geschuurd (isolatie doorgeschuurd). Kreeg vermogenverlies en blauwe rook. Dan eer niet. Weken naar gezocht en uiteindelijk met isolatie-tape hersteld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.