Volvo 850: volvo 850. toerenteller en kilometer teller doen het niet meer.

Bouwjaar: 1993, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.5 20v

hallo mensen.

ik heb hier een volvo 850 2.5 20v staan waarvan de kilometerteller en de toerenteller ermee gestopt zijn sinds vandaag. de auto heeft een week stil gestaan met een kapotte accu en een slecht ladende dynamo. hij is meerdere malen overgestart, en na de laatste keer overstarten vandaag ( om em naar de garage te brengen om de accu door te laten meten) deden de meters op het dashboard het niet meer. dus ook de brandstof meter en de temperatuurmeter niet meer. de verlichting doet het nog wel en de waarschuwingslampjes ook nog. nou zeggen ze bij de garage dat het waarschijnlijk de spanningsregelaar is. zijn er nog andere mogelijkheden, of zijn jullie het eens met die diagnose. alle zekeringen hebben we al nagekeken. tevens doet de brandstof pomp van de benzine het niet. dit schijnt veel voor te komen. kan iemand mij vertellen waar ik deze kan vinden?
alvast bedankt.

groeten remco.

remco.p

Geplaatst door remco.p (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 16 jaar geleden

De accupool even een paar minuten los laten liggen, contact aanzetten en dan de accupool weer er op leggen.

remco.p (0), 16 jaar geleden

de garage belde vandaag dat het een zekering probleem was. begrijp niet welke zekering maar zal wel goed zijn.. dashboard doet het weer en de dynamo laad weer goed bij.

groeten remco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.