Volvo C70 2000: Voorstoelen kunnen (mechanisch) niet meer naar voren klappen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: B5244T, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 142

De beide voorstoelen van mijn C70 Classic werken elektrisch nog prima. Echter de mechanische hendel om rugleuning naar voren te klappen werkt voor beide stoelen niet meer. Ik wil die proberen zelf te repareren. Heeft iemand misschien aanwijzingen? Ik heb een van de stoelen al helemaal uitgebouwd, dus ik kan aan de slag. Ik meen dat een kabeltje is geknapt, maar hoe kom ik daarbij? Moet de hele hoes van de ruggedeelte eraf en zo ja, hoe dan?

Lex de Lange

Geplaatst door Lex de Lange (60) , lid sinds 2 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

2 weken geleden - kaleido 1

Aan de onderkant van de bekleding waar deze bij elkaar komen haken ze als het ware met 2 plastic u tjes in elkaar deze uit elkaar drukken dan kan de bekleding hoes los.

2 weken geleden - Lex de Lange

Zo ver ben ik inderdaad. Maar kan ik de hoes van het rugdeel dan helemaal naar boven opstropen, zodat ik beter bij het probleem kan komen?

1 week geleden - kaleido 1

Dat hoeft in de regel ook niet , waar is de kabel gebroken of los geschoten dat is belangrijk voor of de hoes er af moet.

1 week geleden - Lex de Lange

Nou, ik ga er de schouders onder zetten. Ben benieuwd hoe ver ik kom.

1 week geleden - kaleido 1

Kijk wat er gebeurd of niet gebeurd als je de hendel beweegt en van daaruit verder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.