Volvo C70 2006: Motor storing niet uitleesbaar.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: B5244S4, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Beste mensen,

Sinds kort het volgende probleem:

Het motormanagement lampje brandt en wanneer ik met vida de auto wil uitlezen dan verdwijnt de storing meteen voor ik de auto kan uitlezen. Er zijn dan ook geen storingen meer te vinden in het geheugen. Na een paar dagen komt de storing dan weer terug. Probleem is dat ik zo dus niet weet wat de storing veroorzaakt. Iemand dit ooit gehad?

C70liefhebber

Geplaatst door C70liefhebber (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

6 maanden geleden - kaleido 1

Met een ander apparaat uitlezen al geprobeert.

6 maanden geleden - C70liefhebber

Ja van de zomer was dit ook en toen heb ik het in het buitenland laten uitlezen met een ander apparaat en toen kwam er uit de lambdasonde. Toen gewist en op terug reis kwam het weer terug en na accu loskoppelen is de storing 2 a 3 weken weg. Hierna nou net vida geïnstalleerd om alles goed te kunnen uitlezen, maar helaas. Ik hoef geen accu meer los te koppelen nu, maar schiet ook niet echt op zo. Heeft iemand enig idee waarom de storing verdwijnt bij uitlezen met Vida?

6 maanden geleden - C70liefhebber

Wellicht moet ik een keer de lambdasonde reinigen om te kijken of dit effect heeft voor ik dingen onnodig ga vervangen

    Heeft geen zin,hij is goed of niet goed...sensoren zou ik origineel kopen! - quikfit (735), 6 maanden geleden

6 maanden geleden - Het Problemcar Team

Kan toch een fout in het uitlees proces zijn. Weet niet waardoor, maar zou gewoon even bij een lokale garage laten uitlezen om in elk geval te zien of zich daar ook dat probleem voordoet.

Wat je storing betreft, een lambda fout is vaak niet de lambda zelf, dus vervangen alleen als je het goed hebt uitgezocht.

5 maanden geleden - C70liefhebber

Er zit blijkbaar ook ergens een koelvloeistof lekkage ergens, al 2x bijgevuld en zie ook nattigheid op rechter draag arm. Dit lampje staat daar los van denk ik?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.