Volvo S60: Wervelkleppen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 163 PK

recent probleemmelding "motormanagement service vereist"uit laten lezen bij Volvo. Hier bleek het stangetje van de wervelkleppen los te hangen. Losgekomen aan motorzijde. het inklikken ging niet meer. de garage heeft een modificatiesetje aangebracht. Nu naar twee dagen hangt het stangetje weer los aan dezelfde zijde. klikt niet meer in. Wat moet ik nu doen en indien de garage niet thuis geeft wat zijn dan de mogelijke reparatieadviezen??

toon54

Geplaatst door toon54 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (145) PRO, 14 jaar geleden

Als ik me niet vergis moet dan de wervelklep vervangen worden. De wervelkleppen zitten vast.
Ik weet dit niet zeker dus even antwoord van andere afwachten.

rensk001 (0) PRO, 14 jaar geleden

Er is inderdaad een ombouwsetje verkrijgbaar bij Volvo. Hebben wij goede ervaringen mee.Je moet wel altijd een nieuw stangeje gebruiken. Heeff de garage een gaatje geboord met speciaal gereedschap en een borgpennetje aangebracht?

toon54 (0), 14 jaar geleden

Volgens de factuur is er een afstandhoudertje en modifictiasetje gebruikt. Ik heb erbij gestaan maar er zeker niet geboord en of er een borgpennetje is aangebracht betwijfel ik maar ben daar niet zeker van . Heeft met een lange punttang iets aangebracht . met kit of iets dergelijks om te voorkomen dat hij van de tang afviel
ga morgen terug naar de garage. Voor de goede orde de kleppen bewegen gewoon goed dus daar ligt het niet aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.