Volvo XC90 2003: XC90 Rechterraam, rechterbuitenspiegel en autom.vergr werken nie

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 128

Helaas heb ik het bestuurdersportierraam open laten staan en na een regenbui werkt het elektrisch raam, buitenspiegel en automatische vergendeling van de bestuurdersdeur niet meer. Zekering 5 in het zekeringskastje bij de bestuurder is niet doorgebrand, verder hielp het ook niet om de accu even van de auto af te halen voor een reset.

Toen ik merkte dat de boel nat was heb ik dit gedroogd, er was niet heel veel regen naar binnen gekomen. Toen ik de spiegels na een rit van 15 km in wilde klappen ging dit bij de bestuurderskant met horten en stoten. Ook het raam van de bestuurder ging haperend naar beneden en gelukkig nog 1 keer omhoog waarna het niets meer deed. De overige knoppen op het bestuurders paneel, zoals alle overige ramen, vergrendeling ramen voor achter passagiers en centrale vergendeling voor de overige deuren werkt wel goed.

Kan ik hier nog iets aan doen?

Jaapxc90

Geplaatst door Jaapxc90 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (115) PRO, 9 jaar geleden

na de dealer en uit laten lezen. Ik denk dat je DDM van slag is. Door een reset of een software update KAN het mogelijk hersteld zijn.

Jaapxc90 (0), 9 jaar geleden

Bedankt, ik ga na mijn vakantie naar de dealer en laat wel even weten of dit geholpen heeft.

Dukje (0), 9 jaar geleden

Deurmodule kapot. Deze zit gemonteerd onder de bedieningsschakelaar. Moet door een dealer vv worden i.v.m. Sw download.

Jaapxc90 (0), 9 jaar geleden

Deurmodule was inderdaad kapot, maar het gekke is dat ik juist daar geen vocht heb aangetroffen. De module is vervangen en nu werkt alles weer naar behoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC90 of stel zelf een nieuwe vraag.