BMW iX Forum

Zoek & filter binnen 221.320 topics
1 topics gevonden | Pagina 1 van 1

BMW iX

De BMW iX is een volledig elektrische SUV geproduceerd door het Duitse automerk BMW sinds 2021. Het is een luxe en moderne auto die is ontworpen als een elektrische tegenhanger van de BMW X5. De auto beschikt over geavanceerde technologieën, zoals autonome rijfuncties en de nieuwste generatie van het BMW iDrive-systeem.

De BMW iX heeft een actieradius van meer dan 600 km en beschikt over twee elektromotoren die samen zorgen voor een vermogen van 370 kW (500 pk). De auto heeft een opvallend ontwerp met een futuristische uitstraling en beschikt over duurzame materialen zoals gerecycled plastic en natuurlijke vezels.

De BMW iX is een belangrijke auto voor BMW omdat het de positie van BMW als een toonaangevende fabrikant van elektrische auto's versterkt. Het is een auto die gericht is op mensen die op zoek zijn naar duurzaamheid en luxe en die bereid zijn om te investeren in de nieuwste technologieën. De BMW iX wordt beschouwd als een belangrijke stap in de ontwikkeling van elektrische auto's en autonome rijfuncties.