BMW Z4 Forum

Zoek & filter binnen 221.381 topics
26 topics gevonden | Pagina 1 van 2

BMW Z4

De BMW Z4 is een tweezits cabriolet en coupé sportauto van de Duitse autofabrikant BMW. Het model werd in 2002 geïntroduceerd en is momenteel in zijn derde generatie. De Z4 heeft altijd een sportieve uitstraling gehad met een lange motorkap en een korte achterkant. Het model is populair bij autoliefhebbers vanwege zijn rijgedrag en prestaties.

De derde generatie BMW Z4 werd geïntroduceerd in 2018 en is gebaseerd op een platform dat werd ontwikkeld in samenwerking met Toyota. Het model is verkrijgbaar met verschillende motoropties, waaronder een 2,0-liter viercilinder turbomotor en een 3,0-liter zescilinder turbomotor. De Z4 heeft een achterwielaandrijving en een sportief onderstel voor een dynamische rijervaring.

De BMW Z4 heeft verschillende prijzen gewonnen vanwege zijn ontwerp, prestaties en technologie. Het interieur is voorzien van hoogwaardige materialen en moderne technologie, waaronder een infotainmentsysteem met een groot touchscreen en ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. De Z4 is een populaire keuze onder autoliefhebbers die op zoek zijn naar een sportieve en stijlvolle cabriolet of coupé.