BMW Z4 Roadster 2004: moeilijk te openen bestuurderskant deur

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 256S5, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 141

Hallo,
Sinds een tijdje heb ik problemen met het openen van de deur van de bestuurderskant. Ik moet best wel wat kracht uitoefenen om deze vrij te krijgen. Maar wat zou het probleem kunnen zijn? Van binnenuit gaat deze soepel open dus het zou niet aan de bodenkabel kunnen liggen. Na zelf wat te hebben onderzocht lijkt mij dit geen makkelijke klus om intern iets te moeten gaan vervangen,maar wat zou het probleem kunnen zijn? Graag hoor ik van jullie wat de makkelijkste optie is om er achter te komen waar het aan ligt. En hoe ik het beste dit zou kunnen oplossen. bij afbeelding een intern schema van de deur.
Alvast hartelijk bedankt voor de reacties.
Groetjes Leon.

Leon van den Hork

Geplaatst door Leon van den Hork , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Heb je het binnenpaneel er al af gehad en geprobeert de boel te smeren ?

    Heb ik gedaan,maar ik denk dat het aan de bekabeling ligt. Maar welke? - Leon van den Hork, 1 maand geleden

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Kun je er met je hand bijkomen dan eens kijken welke kabel er voor zorgt dat de deur opend als je de kruk bediend , misschien met 2 mensen en dan met de hand helpen .

    Hoi Kaleido, ik ben er wellicht achter welke kabel het zou kunnen zijn.(nummer 7) op het schema. Maar hoe ga ik dat het makelijks oplossen. Moet ik nu alles losmaken intern de deur? - Leon van den Hork, 1 maand geleden

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Dat kan ik je zo niet vertellen , kabeltje gaat niet vaak kapot , vaak is het speling slijtage van het onderdeel waar de kabel aan vast zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW Z4 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.