Hummer Forum

Zoek & filter binnen 221.878 topics

Modellen Hummer

11 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Hummer

Hummer is een Amerikaans merk dat in de jaren '90 bekend werd door de verkoop van militaire voertuigen aan het grote publiek. Het merk werd al snel bekend om zijn grote en imposante terreinwagens, die ondanks hun zware gewicht en grootte, nog steeds in staat waren om zich goed te bewegen op ruw terrein. De populariteit van het merk bereikte een hoogtepunt in de jaren 2000, maar de hoge brandstofprijzen en veranderende consumentenvoorkeuren zorgden ervoor dat het merk in 2010 werd stopgezet.

Hummer-voertuigen staan bekend om hun robuuste en krachtige uitstraling. Ze werden gebouwd voor off-road prestaties en waren vaak voorzien van vierwielaandrijving, een hoge bodemvrijheid en indrukwekkende trek- en laadcapaciteiten. Hoewel ze aanvankelijk werden ontworpen voor militair gebruik, werden ze later op grote schaal verkocht aan particuliere klanten, vooral in de Verenigde Staten.

Naast de bekende H1, H2 en H3-modellen, produceerde Hummer ook andere voertuigen, zoals pick-up trucks en SUV's. Hoewel het merk niet meer actief is, blijven Hummer-voertuigen nog steeds populair bij off-road liefhebbers en verzamelaars van vintage auto's.

Modellen Hummer