Mazda CX-3 Forum

Zoek & filter binnen 221.181 topics
10 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Mazda CX-3

De Mazda CX-3 is een compacte crossover SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2015. Het is het kleinste SUV-model van Mazda en biedt plaats aan maximaal vijf personen. De CX-3 heeft een sportieve uitstraling en biedt een soepele rit met een goede handling en wendbaarheid, wat hem een ideale keuze maakt voor stadsritten.

De Mazda CX-3 is verkrijgbaar in verschillende uitrustingsniveaus, waaronder de Sport, Touring en Grand Touring. De standaarduitrusting omvat onder andere een achteruitrijcamera, Bluetooth-connectiviteit, een 7-inch touchscreen infotainmentsysteem en een veiligheidspakket met adaptieve cruisecontrol, automatisch noodremmen en rijstrookassistentie.

De CX-3 wordt aangedreven door een 2,0-liter viercilindermotor die 148 pk levert en gekoppeld is aan een zesversnellingsbak of een optionele zestraps automaat. De CX-3 heeft een goede brandstofefficiëntie en een gemiddeld verbruik van ongeveer 7,5 liter per 100 km. De SUV is beschikbaar in zowel voorwiel- als vierwielaandrijving.