Mazda Tribute Forum

Zoek & filter binnen 221.384 topics
32 topics gevonden | Pagina 1 van 2

Mazda Tribute

De Mazda Tribute is een compacte SUV die tussen 2000 en 2011 werd geproduceerd door Mazda in samenwerking met Ford. Het was een zustermodel van de Ford Escape en de Mercury Mariner. De Tribute was een populaire keuze vanwege zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en rijcomfort.

De Tribute werd aangeboden met een keuze uit een 2.0-liter of 3.0-liter V6-motor, en was beschikbaar met voorwiel- of vierwielaandrijving. Het interieur was ruim en comfortabel, met voldoende hoofd- en beenruimte voor bestuurder en passagiers. De bagageruimte was ook ruim en bood veel opbergruimte voor bagage en andere spullen.

De Mazda Tribute was uitgerust met verschillende functies voor comfort en gemak, zoals airconditioning, elektrische ramen en deuren, een hoogwaardig audiosysteem en optionele leren bekleding. Het had ook verschillende veiligheidskenmerken, zoals airbags voor bestuurder en passagiers, antiblokkeerremmen en tractiecontrole. De Tribute was een betrouwbare en praktische keuze voor autokopers die op zoek waren naar een compacte SUV.