Volkswagen Taro Forum

Zoek & filter binnen 221.280 topics
1 topics gevonden | Pagina 1 van 1
  • Volkswagen Taro: Achter dempers
    Ook hier excuses voor de ontbrekende oplossing. Garage heeft de bouten met veel...
    chat_bubble_outline 7 reacties 12 jaar geleden geplaatst door Martina (0)

Volkswagen Taro

De Volkswagen Taro is een pick-up truck die werd geproduceerd van 1989 tot 1996. Het model was bedoeld voor de Europese markt en was gebaseerd op de populaire Volkswagen T3 Transporter. De Taro bood de functionaliteit van een pick-up truck met het comfort en de rijeigenschappen van een personenauto.

De Taro was verkrijgbaar met twee motoren, een 2.0-liter dieselmotor en een 2.4-liter benzinemotor. Beide motoren waren beschikbaar met handmatige en automatische transmissies. Het interieur van de Taro was comfortabel en bood veel bergruimte, wat het model populair maakte bij zakelijke rijders en vakmensen die op zoek waren naar een praktische en veelzijdige voertuig.

Hoewel de Volkswagen Taro niet zo bekend is als andere modellen van het merk, is het een solide en praktische keuze voor degenen die op zoek zijn naar een pick-up truck met goede prestaties en comfort. Het model is inmiddels buiten productie, maar veel exemplaren zijn nog steeds op de weg en worden geapprecieerd door hun eigenaren.