Volkswagen 411 Forum

Zoek & filter binnen 221.878 topics
1 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Volkswagen 411

De Volkswagen 411 was een middenklasseauto die werd geproduceerd door het Duitse automerk Volkswagen van 1968 tot 1972. Het model was beschikbaar als een sedan en een wagon. De 411 had een simpel en rechttoe rechtaan ontwerp en bood een degelijke wegligging en betrouwbaarheid, waardoor het een populaire keuze was voor veel kopers in Europa en Noord-Amerika.

De Volkswagen 411 was uitgerust met een luchtgekoelde viercilindermotor, die beschikte over goede prestaties en efficiëntie. Het interieur was gericht op functionaliteit, met een eenvoudig en overzichtelijk dashboard en comfortabele zitplaatsen voor vijf personen. Er was ook een uitgebreid scala aan optionele extra's beschikbaar, waaronder airconditioning, elektrische ramen en verstelbare stoelen.

Hoewel de Volkswagen 411 slechts een korte productieperiode had, was het model zeer invloedrijk en staat het bekend om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid. Het model was een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Volkswagen en heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van het merk als een van de grootste automerken ter wereld.