Alfa Romeo 145: 145 boxer blijft op contact staan zonder sleutel

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 boxer

Onze 145 1.4 boxer uit '95 blijft soms op contact staan, zelfs als de sleutel al uit het contact is. Auto is dan uit te zetten door de hoofdzekering of relais te verwijderen. Na terugplaatsen is de situatie soms weer goed, maar springt dan na een tijdje op contact of soms staat de auto meteen weer op contact. Het probleem is volledig willekeurig.

Contactslot is al vervangen door een nieuwe en voor zover mogelijk heb ik naar de kabelboom gekeken, maar zonder resultaat.

Ik hoop dat er bij iemand een belletje gaat rinkelen, ik weet het echt niet meer.

Groeten Ferry

Ferry van der Wal

Geplaatst door Ferry van der Wal (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ferry van der Wal (0), 17 jaar geleden

Probleem is opgelost.

Oorzaak: doorgeslagen zekeringkast.
Ons schoot ineens te binnen dat een dik half jaar geleden de koppelingscilinder lek is geweest. Enkele druppels zijn op de zekeringkast terechtgekomen en hebben deze langzaam maar zeker binnengedrongen, met allerlei vreemde storingen als gevolg.

Groeten, Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.