Alfa Romeo 156: 156 1.8 distr riem vervangen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,ik ga volgende week mijn riemen vervangen wie kan mij stap voor stap uitleggen hoe dat gaat en heb ik speciaal gereedschap nodig bijvoorbeeld kalibers voor op de nokken assen of kan dat gewoon via de strepen op de poelie's en krukas. V6 motoren en nord motoren heb ik veel gedaan maar eigenlijk nooit 16 kleppers, kan ik hier gewoon de strepen aanhouden of is dit iets aparts i.v.m de nokkenas versteller,want bij de oude T.S nord blok mag de inlaat nokkenas niet op de streep staan,als je het gaat opbouwen, maar iets ervoor.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wouw1972 (0), 14 jaar geleden

hallo , je hebt voor deze motoren calibers nodig dit weet ik omdat ik toevallig van de week bij zo,n zelfde motor de riem heb moeten vervangen helaas voor mij loopt hij niet goed maar ik wil u een voorstel doen omdat ik in kaatsheuvel woon en u in den boch kunt u de calibers wel even lenen zou u als tegen prestatie dan even naar mijn auto kunnen kijken mischien dat ik iets verkeerd heb gedaan mvg johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.