Alfa Romeo 156: 156 JTD Snelheidsmeter valt steeds naar 0.

Bouwjaar: 2000

Het lijkt erop dat de meter slecht contact heeft, contact met Alfa gehad die vertelde me dat waarschijnlijk de meter stuk is.
Maar ze weten het niet zeker, is er iemand die dit eerder heeft meegemaakt.

Strausmouse

Geplaatst door Strausmouse (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

justin6077 (0) PRO, 19 jaar geleden

Komt wel eens voor dat de meter stuk gaat maar je moet eerst een signiaal meten dan weet je zeker dat of dat de sensor van het abs nog goed werkt.
Roy

Strausmouse (0), 19 jaar geleden

Roy bedankt voor je antwoord,
het probleem doet zich vooral voor bij een constante snelheid, daarnaast ging vandaag ook het accu lampje knipperen met tussen posen. Kan het een storing in het systeem zijn door bv. de dynamo? Een 3 maanden terug is er al een nieuwe accu ingezet.

justin6077 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja dit zou ook kunnen, want als de dynamo niet genoeg bijlaad dan kunnen de wijzers raar doen dus even de dynamo doormeten met een multiemeter.
Roy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.