Alfa Romeo 156: 1.9 jtd.toerenteller werkt niet en koelfans staan constant v

Bouwjaar: 2001

sinds een paar dagen werkt de toerenteller niet meer en als ik start dan gaan de koelfans gelijk coluit draaien,maar de motor komt wel normaal op temperatuur.en de auto is een stuk feller,waarschijnlijk dat de turbo eerder aanslaat. wie kan mij helpen ik weet t niet meer,zekeringen zijn goed en heb de ecu gereset maar geen resultaat.

oetelaar8223

Geplaatst door oetelaar8223 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

lijk mij een bekabeling probleem de toerenteller haald zijn signaal van de dynamo op de W aansluiting kijk eens als je hier een spanning op meet van 0 tot 5 volt meet je hier wel spanning op dan heb je ergens een massa probleem ik denk dat de storing niet met elkaar te maken heeft meet de temp/sensor eens door kijk eens of hij oneindige weerstand aangeeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.