Alfa Romeo 147: achterklep

Bouwjaar: 2002, Motorcode: 1600

Hallo,
De achterklep van mijn 147 wil met de afstandbediening niet meer open,het motortje doet het wel maar neemt op de een of andere wijze het slot niet mee. Volgens het boekje moet hij ook met de sleutel te openen zijn maar dan moet het alfa embleem eerst weggedraaid worden maar dit wil ook niet, iemand hier ervaring mee?
Aaldert.

trophy 900

Geplaatst door trophy 900 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfa_romeo (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Als de achterklep niet open wil moet je de bank plat klappen en achter bij het slot kijken ofdat de pin aan de goede kant zit en ofdat hij niet klem zit.Als je naar het slot kijkt hoort de pin aan de linker kant te zitten.En bij de achterklep het embleem dat kan je niet meer omklappen bij geen 1 alfa dat slot hebben ze weggehaald en er een vast alfa embleem opgezet.

Groeten van een alfa freak.

trophy 900 (0), 17 jaar geleden

Hallo,
Bedankt voor je reactie maar het is al opgelost,heb het kunstof paneel van de achterklep losgehaald (van binnenuit)pas op dat er geen pennetjes afbreken en daarna het slot gedemonteerd toen bleek dat het motortje het slot niet goed ontgrendelde.Ben naar de sloperij gegaan,heb een ander motortje gemonteerd en alles weer voor elkaar voor 20 euro.
Vr. gr. Aaldert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.