Alfa Romeo 146: airbaglampje

Bouwjaar: 2000

Na het vervangen van de lampjes in de dashboard (km. teller) brandt nu het airbag lampje , ik heb niet de polen van accu los gehaaldt en heb alles los gehaald dus ook de stekkers van de km plaat of tewel de gehele unit heb ik gedemonteerdt. Kan ik nu zelf ook deze probleem oplossen zondeer dat ik naar een garge moet. help??

aws

Geplaatst door aws (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 146? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johnoo (0), 18 jaar geleden

Ja,moet naar de dealer om de lamp te resetten
je moest weer alle conectoren aansluiten om te testen of de lampen het weer doen,anders krijgt je gelijk een fout melding van je airbag lamp,nu is het wel zo dat je airbag niet plof bij een aanrijding.Systeem is nu uitgeschakeld.

aws (0), 18 jaar geleden

johnoo, bedankt voor je reactie en zal de de auto even bij de dealer laten resetten en kijken wat hier nog meer uitkomt.
en nog een mededeling (dit zal wel bij sommige bekent zijn)
ben vandaag bij alfastrada in amersfooort geweest voor wat onderdelen deze zaak is goedkoper met de onderdelen dan bij de dealer...

aws (0), 18 jaar geleden

ben naar de garage (een één man`s bedrijf) geweest en de airbag is weer gereset kosten 15 euro. voor nog verder info. de stekker zit achter een klepje naast de handschoenenkastje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.