Alfa Romeo GTV 1995: Alfa GTV wisser en alarmprobleem

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000

Heb een paar lastige problemen met mijn Alfa weet iemand de oplossing?

Ruitenwissers:
De wisserbladen zijn vervangen en bij het proberen daar van en de sproeiers ging het beetje mis alles werkte behalve de sproeiers motor zat vast nieuwe motor er in en klaar dacht ik niet dus... geen reactie op de pomp en ook geen interval meer alles nagelopen zekeringen heel, relais werken ook goed schakelaar op het stuur door gemeten ook goed maar geen enkel verschil weet iemand de goede tip voor mij?

Alarm installatie:
Ja ik heb hem wel maar aanzetten is ff lastig de handzender is overleden
Nu kan er een andere handzender worden besteld maar die kost ff 120 E en dan moet ik nog maar afwachten of hij het ook doet bestaat de mogelijkheid voor een universele zender of ombouw naar RF?
weet iemand hoe je het alarm eventueel met een truckje of tijderlijk draadje kan testen het gaat om een vanaf de fabriek ingebouwd alarm van het merk TRWSipea met IR bediening?

alfagtv

Geplaatst door alfagtv (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo GTV? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Cucci11 (0), 17 jaar geleden

Ruitenwissers:


Stekkertjes en corrosie....alle verbindingen, stekkertjes controleren en evt. reinigen.
'k spreek uit ervaring! :-)

alfagtv (0), 17 jaar geleden

dank je wel voor de reactie.
Helaas heb ik dat al geprobeerd alles schoongemaakt en ingespoten met contactspray het lijkt wel alsof er een zekering uitligt echter die zijn heel en doen het ook het relais is vervangen helaas zonder resultaat.

Cucci11 (0), 17 jaar geleden

Kan nog één ding bedenken:kabelbreuk. Draadjes zijn niet de beste onderdelen van een Alfa. Wellicht is ie ergens langs geschuurd, is ie ooit vervangen of is ie doodgewoon door moeheid ergens gebroken. Vooral bij de wat oudere Alfa's resulteerd dat in ongewone en gekke storingen.
Dashboards die het wel/niet doen. Lampen die het niet doen en nog veel meer.Zo heb ik meerdere storingen opgelost. Als alle onderdelen goed zijn kan het haast niet anders of er moet een kabelbreukje in het spel zijn. Als je hem nou eens rechstreeks test via de accu wat gebeurt er dan?

mvg,

André

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo GTV of stel zelf een nieuwe vraag.